Termékek Menü

Tipp Top Profitnövelő Piramis

Nagykereskedelmi szolgáltatás 

Tipp Top Profitnövelő Piramis

  

A szolgáltatás lényege

Küldetésünk az, hogy minél több hazai kereskedőt hozzásegítsük a stabil növekedéshez, ezért létrehoztuk ezt a profitnövelő szolgáltatást, melynek lényege, hogy a befektetett összeg akár 20- 40 %-kal jobb hasznot termeljen. Észrevettük, hogy egy átlagosan megadható árkedvezménnyel nem tudunk akkora segítséget nyújtani Partnereinknek, mintha egy külön terméket adnánk a kezükbe, melyet ha külön eladnak, akkor a termék teljes ára növeli a befektetésből származó profitot. 

Ez egy egyedülálló szolgáltatás, melyet csak nálunk találsz.. 

 

Minél nagyobb értékben vásárolsz, annál jobban növeljük a profitod, a heti akcióban feltüntetett termékkel . 

Kérdés, hogy Neked mi a legfontosabb a végeredményben ?  Az olcsóbb beszerzési ár, vagy a garantáltan több profit ?  :)

 

Ezért jobb mint az árengedmény...

1. eset: Tegyük fel hogy 222.000Ft értékben vásárolsz  laptopot és projektort vegyesen.   Erre az alap 3 db feletti vásárlási kedvezményen felül a legjobb esetben is csak 10% kedvezményt tudunk/ szoktunk  adni. 

Ez esetben  a 10% kedvezmény értéke :  22.000Ft amivel növeled a proditod

Következtetés:  Olcsóbban juttottál hozzá az áruhoz, de kevesebbet keresel...

 

 2. eset: Most ugyanúgy 222.000Ft értékben vásárolsz laptopot és projektort vegyesen.  Ez esetben azonban a heti Tipp Top Profitnövelő Piramis ajándékát kapod meg , amely  pl egy 2-ik vagy 3-ik generációs I5-ös komplett  laptop. Ennek piaci értéke a "legrosszabb" esetben is 65.000Ft. 

Ez esetben a profitnövelő ajándék laptop értéke: 65.000Ft amivel növelted a profitod

Következtetés: Drágábban jutottál hozzá az áruhoz, de mégis majdnem 3-szor akkorát profitálhatsz ugyanazon befektetéssel.. Ez kb 30%-os profit növelést jelent.  Igaz egy darab termékkel többet kell eladni.. De kereskedők vagyunk.. nem ?! :)

Összehasonlítás 

(a feltüntetett példában 30% megszerzett profitot számoltunk az alap rendeléshez , tehát 288.600 Ft-ra növekszik a tőke egy 222.000Ft-os rendeléssel )

 

Árkedvezménnyel

(10 - 10%)

Tipp Top Profitnövelő Piramissal

(ajándék laptop)

Befektetés 200.000Ft  (mivel lejött 22.000Ft kedvezmény) 222.000 Ft  
Elért profit a teljes rendeléssel 66.600Ft (30 %) + 22.000Ft (árengedmény) = 88.600Ft 66.600Ft (30%)  + 65.000Ft (ajándék laptop) =  131.600Ft
Elért profit % 41 % 59 %
Alaptőke + elért profit (eladás után ) 288.600Ft    353.600 Ft 
Eredmény  43.000Ft-tal több elért profit a szolgáltatásunkkal

 

Miért éri ez meg nekünk ? 

Mert nekünk a profitnál fontosabb az Üzleted fejlődése..

A plusz kedvezmény elhagyása még nem lenne elég, ezen szolgáltatás fedezéséhez. Egy másik fontos lépést is meg kellett tennünk, hogy elindulhassson....

        Az elmúlt években rengeteget költöttünk marketingre / hirdetési csatornákra. Üzleti stratégiánkat és az alapelveinket  megváltoztattuk az ügyfelek javára, ezért a hirdetési költségek büdzséjét (költségvetését) most rátok, Partnereinkre fordítjuk. Tehát sokkal kevesebb helyen vagyunk jelen a piacon, de akivel üzletet kötünk, annak jóval többet adunk. Ennyire egyszerű.. :)

Hiszen tudjuk, hogy ha Nektek is jól megy, akkor nálunk is folytatódik a fejlődés... és a mi üzletünk alappillére  a "NYER- NYER" ügylet.

 

 

Feltételek

 • Az ajándékok hetente változnak, azaz hétfőtől - péntekig tart egy Tipp Top Profitnövelő Piramis akció
 • Általában ahol felhasználhatod ezt a szolgáltatást, annál a hírlevélnél a fejlécben láthatod a heti akcióban választható ajándékokat
 • Az ajándékok gyakran csak korlátozott darabszámban érhetőek el az adott héten, ezt mindig feltütnetjük a hírlevelekben / Tipp Top Profitnövelő Piramis promóciós oldalon
 • Minden esetben csak az adott szint ajándékát kérheted, vagy az az alattit. Pl 110.000 Ft-os rendelés esetén az 50 és a 100ezer Ft-os ajándékok közül választhatsz egyet 
 • Ahhoz hogy megkapd az ajándékot, fontos hogy elérje az adott összeget.. (50.000Ft, 100.000Ft, 200.000Ft ) 
 • Rendelésenként csak 1 db Tipp Top Piramis ajándék osztható ki (tehát 400.000Ft-os rendelés esetén is 1 db ajándék jár )
 • Nagykereskedelmi szolgáltatás, tehát  azok vehetik igénybe, akik kapják a nagykeres hírleveleinket
 • A szolgáltatás igénybevétele természetesen INGYENES, de a vásárlónak kell jeleznie ennek igényét (azaz, hogy kéred az adott összeg utáni ajándékot)
 • Alapesetben bármely nagykereskedelmi rendeléshez felhasználható, ahol nincs kizárva ennek lehetősége (nagykeres hirlevélben kiküldött ajánlatokhoz, listákhoz vagy személyes vásárlás esetén raktárunkban) 
 • A rendelés összetétele nicns megszabva. Bármilyen terméket beletehetsz a rendelésbe, akár vegyesen isl. Lehet köztük pl: Pc, laptop, projektor, tablet, alkatrészek .. stb
 • Nem használható fel: előrendelési akciókhoz, különleges csomagajánlatokhoz, olyan ajánlatokhoz ahol feltüntetjük ennek kizárását 
 • Nem vonható össze más kedvezményekkel
 • Csak az alap "3 db vásárlása  feletti"  kedvezménnyel vonható össze, amely rendszerint  10%  
 • Ezen akciót bármikor visszavonhatjuk / szüneteltethetjük 
 • Az ajándék termékekre 6 hónap garanciát adunk, melyet meghibásodás esetén cserélünk vagy megjavítjuk. A kiosztott ajándékokat semmilyen esetben sem vásároljuk vissza
 • A rendelés árának (vagy egy részének)  visszatéríitése / elállási jog felhasználása esetén az ajándékot minden esetben vissza kell küldeni nekünk, ahhoz hogy visszautaljuk a megrendelt terméked árát. Tehát ez esetben "megszűnik " a Tipp Top Profitáló Piramis akció. 
 • A megrendelt termék garanciális megoldása  semmiben sem változik, tehát ha probléma van, azt orvosoljuk / cserléljük .

 

Kövesd Te is a heti Tipp Top Profitnövelő lehetőségeket.. :)

Kattints ide a jelenlegi ajánlat megtekintéséhez

 

 

By

Börcsök Zoltán

Tipp Top Laptop Kft