Termékek Menü

Projektorok

Használt projektor – Ha az ár is számít

Egy újonnan vásárolt projektor többszázezer forintba is kerülhet. Ha nem szeretnél ennyit költeni, de mégis szívesen élveznéd az otthoni mozizás élményét, létezik olcsó megoldás is. Használt projektor vásárlásával rengeteget spórolhatsz úgy, hogy közben mégis minőségi termék kerül a birtokodba. Az olcsó projektor ugyanis nem jelent alacsony színvonalat. Erre garanciát is vállalunk. Minden rendesen működő projektor, beleértve a kissé sérült vagy hibás darabokat is, hat hónapra szóló jótállással kerül vásárlóinkhoz. Ez alól csak az alkatrésznek szánt projektorok képeznek kivételt. A magas minőség mellett fontos számunkra az alacsony ár is. Kifejezetten kedvező feltételek mellett válhatsz nálunk használt projektor tulajdonosává.

Mit vegyél figyelembe használt projektor vásárlása esetén?

Mindenképpen figyelj a projektor állapotára! A kínálatunkban található működő, használt projektorok rendelkezhetnek apróbb sérülésekkel, de tökéletesen üzemelnek. Választékunkban szerepelnek alkatrésznek való termékek is, ezek önmagukban nem teljes értékűek, amit az ár is tükröz. Kétféle képalkotási – LCD és DLP – technológiával működő projektor rendelhető a webáruházból. Az LCD a természetes színek megjelenítésében erős, addig a DLP tökéletes feketéjéről híres. Ez a kontrasztarányon is meglátszik, a DLP projektor esetében általában sokkal magasabb ez az értek. Mindenképpen szem előtt kell tartanod a fényerőt is. Ettől függ ugyanis, hogy mennyire szükséges elsötétíteni a helyiséget a projektor használatakor. Minél világosabb a szoba, annál nagyobb fényerejű modellt érdemes választani. A projektor felbontása hasonlóképpen értelmezhető, mint bármilyen kijelző vagy monitor esetében. Minél nagyobb ez az érték, annál élesebb a projektor képe. Fontos tényező továbbá a zajszint is, amely megmutatja, hogy működés közben mennyire hangos a készülék. Sokan tartanak attól, hogy a használt projektor nagy lármát csap, de ez egyáltalán nem jellemző.

Mennyire megbízható egy használt projektor?

Tökéletesen megbízunk az összes általunk forgalmazott használt projektor minőségében és tartósságában. Ha mégis bármilyen hibát észlelnél a működésben a vásárlástól számított 72 órán belül, azonnal kicseréljük a terméket. Továbbá hathónapos garanciát biztosítunk az összes működő használt projektorra. Ez azonban nem áll az alkatrészként eladott termékekre. A jótállásnak hála használt projektor vásárlásakor nem kell attól tartanod, hogy pénzt dobsz ki az ablakon. Ha mégis fellépne valami probléma, csak annyi a dolgod, hogy jelezd a hibát, amit megtehetsz telefonon vagy weboldalunkon is, majd pedig visszajuttasd hozzánk a projektort. Garanciális javítások esetén a szállítási költséget természetesen visszatérítjük. Ezt követően a professzionális szervizhátterünknek köszönhetően kollégáink azonnal intézni kezdik a javíttatást, hogy 1-2 héten belül újra használhasd a projektorod. Ahogyan az újonnan vett termékek esetében, a használt projektor vásárlásakor is fontos, hogy megtartsd a számlát és a jótállási jegyet. Ezzel biztosíthatod, hogy egy véletlen meghibásodás se okozhasson fennakadást.

Rendezés: