Termékek Menü
0
70/ 368- 2562
Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek

Webshopunkban csak használt termékeket talál.  

Minden telepített kétmagos termékre, azaz hibátlan termékre 12 hónap garanciát adunk, egymagos laptop esetében ez 6 hónap.  Továbbá a biosig tesztelt / bekapcsolásig tesztelt , kisebb hibával vagy sérüléssel rendelkező laptopokra és egyéb termékekre  is jár a garancia. Ezen garancia a működésre vonatkozik, a winchester-re és akkumulátorokra 1 hónap garanciát tudunk garantálni.

Kivételt képeznek az erősen sérült / hiányos termékek, melyek állapota (bontott )  alkatrésznek való.  Ilyenek pl: laptop alaplap alsó házzal , erősen hiányos projektor.. stb

Az alkatrésznek való termékekre nincs garancia , kérjük ennek tudatában vásároljon ! 


Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát,  szakértelemmel rendelkező kollegáink biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott használt  termékre minimum 6 hónap jótállás kötelező, kivéve a bontott / erősen sérült és hiányos, vagyis csak alkatrésznek való termékeket.

A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.
    
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a forgalmazó.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A terméket ugyanolyan állapotban kell visszahozni, ahogyan el lett víve (nem lehet külsérelmi nyom) , természetesen a garanciális hibát leszámítva
-    A   számla egy példánya
-    A vállalkozásunk által kiállított jótállási jegy
-    A termékre ragasztott garanciális matricáknak sértetlen állapotban meg kell lenniük
Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A garanciális problémával vállalkozásunk behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodásokért ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) felelősséget nem vállalunk, azaz ennek bekövetkezésével megszűnik a termék garanciája. A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.
    
Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.